Matkailutila Surkeenjärvi

Mari-Anne Ahonen
Surkeejärventie 170
41840 Moksi

Puh. 050 596 9999
www.matkailutilasurkeenjarvi.fi
toimisto@matkailutilasurkeenjarvi.fi

Hei kaikki kotimaanmatkailijat,
tervetuloa nauttimaan Surkeenjärven valkeista maalaismaisemista Matkailutila surkeenjärvelle!

Tarjoamme kaikkien mökkiemme vuokraukseen etuja viikoille 8, 9 ja 10. Kun vuokraat mökin kahdeksi yöksi, saat kolmannen yön ilmaiseksi. Ja jotta lumisista maisemistamme saisi kaiken irti mökkilomien aikana, lainaamme talviharrastusten välinevuokraamostamme lumikenkiä, pilkkionkia, kairoja, potkureita, pulkkia ja nokipannuja mökkiläisillemme veloituksetta.
Kaikista mökeistämme löytyvät saunat, takat ja täysin varustellut keittiöt sekä petivaatteet. Mökkien koot vaihtelevat 10 hengen mökeistä aina isommankin perheen majoittaviin 18 hengen mökkeihin. Hinnat alkaen 180 € /vuorokausi. Myös lemmikit ovat mökeillemme tervetulleita lomailijoita, ilman lisämaksua.

Ympäristöstämme löytyy lumikenkäilyyn helpompi kulkuisia peltoalueita sekä haastavampia metsäreittejä. Luontopolkuamme seuraten pääsee Särkijärvenlaavulle makkaranpaistoon ja nauttimaan nokipannukahveista. Hiihtäjiä varten löytyy ladut pihapiirin läheisyydestä. Lisäpalveluina meiltä voi myös tilata aamupala- ja kotiruokapaketteja suoraan mökille toimitettuina.

Mukavaa talvilomien odotusta toivottaa Matkailutila surkeenjärven väki!

Mökkien varaukset ja tarkemmat tiedot:

Tilan emäntä Mari-Anne Ahonen 0505969999,

Toimisto@matkailutilasurkeenjarvi.fi

Palvelut ja tuotteet
Juhla- ja kokouspalvelut, yritystilaisuudet, häät, polttaripaketit, syntymäpäivät ja sukujuhlat, ohjelmapalvelut, saunapaketit, majoitus- ja aamiaispalvelut, eräruokailu, mökkivuokraus, leirikoulut, koiraleirit.

Share This