Nuku yö tai useampikin tunnelmaa ja tarinoita huokuvissa, 1800-luvun aittahuoneissa Ohelanaukeen tilalla.
Kesäaikaan (1.5.-30.9.) majoituskäytössä olevassa aitassa yövyt ikivanhojen hirsien suojassa, viileässä ja hämärässä kuunnellen luonnon ja maatilan aitoja ääniä.
Tentsile-teltassa nukuttaa makeasti varrella Vuojoen virran kuin myös riippumatoissa lammen rannalla, pihapiirin välittömässä läheisyydessä, silti omassa rauhassa.

Käy kävelyllä läheisen lammen rannalla tai retkeile aina Kammarvuoren luolalle saakka. Päivän päätteeksi nauti pihasaunan lempeistä löylyistä ja vilvoittele terassilla kuunnellen lintujen loputonta konserttia. WC sijaitsee pihapiirin vanhassa navetassa.

Lisäpalvelut: Halutessasi kahviaittaan katetaan kunnon maalaisaamiainen. Aitasta löytyvät jääkaappi, mikro ja astiat omien eväiden nauttimista varten ja voit tunnelmoida illalla teekupin tai  lempiviinisi äärellä. Ja jos kokki on paikalla, voi iltapalankin tilata valmiina.
Farmisafari: kesto noin kaksi tuntia. Tutustu opastetusti maatilan elämään, eläimiin ja pihapiiriin. Kierros päättyy mehu- tai kahvihetkeen tallin ylisille. (Safari varattava majoituksen yhteydessä, muutoin pari päivää ennen.)

Osoite: Petäjävedentie 1345, 41860 Tikkala (Jyväskylä)

Varaukset Airbnb:n kautta tai puh. 050 517 1780, mervi@ohelanaukee.fi.
Facebook:https://www.facebook.com/ohelantila/
Instagram: https://www.instagram.com/ohelanaukee/

Share This