Ota riski ja rakastu

Korpilahti- jo vuodesta 1867

Korpilahti, paras osa Jyväskylää, sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Korpilahti tunnetaan erityisesti viihtyisästä ja palkitusta satamasta, joka on tärkeä vesiliikenteen solmukohta Päijänteellä. Tarvittavat peruspalvelut löytyvät Korpilahden keskustasta. Myös luonto on lähellä – veneily tuo veden silmiin ja metsistä ja vuorista ei ole pulaa.

Päijänteen yli kurkottava Kärkistensalmen silta–nähtävyys itsessään – erottaa Korpilahden maa- ja vespuolen. Vespuolella jatkuvat huikeat Päijännemaisemat ja eloisat, viljavat kylät. Korpilahden kylät ja eri seurat ovat aktiivisia tapahtuminen järjestäjiä. Niinpä talkoilla järjestyy monenmoista juhlaa, juoksua ja jazzia. Arvokkaiden kulttuurimaisemien lisäksi Korpilahdella voi siten nauttia myös monipuolisesta kulttuurista.

Oletko sinä osa sitä? Tule ja koe ite!

Kärskisensalmen silta, Korpilahti

Huippupaikkoja aivan Päijänteen sylistä

Korpilahden taajaman tontit, Tikkalan tontit, Saakosken tontit.

Alueelta löytyy tietenkin myynnissä olevia valmiita kohteita, jolloin voit löytää oman kotipesän nopeasti ja vaivattomasti. Myös kyläseuroilta voi tiedustella myytävistä kohteista tai vapaista yksityisistä tonteista.

Korpilahden kylät

Share This